Catering Amsterdam

Catering - dinersUw diner : wij leven er naar toe. Wordt het een uitgeserveerd diner ter gelegenheid van een belangrijke gebeurtenis? Of wordt het een vrolijk feest met vrienden bij u thuis verzorgd door een privé kok aan huis, waarbij er genoeg en lekker eten op een tafel staat?

Voor elk diner kiezen we in overleg met onze opdrachtgever een ander menu, geïnspireerd door en afhankelijk van de beschikbare producten in het seizoen. Natuurlijk serveren we daarbij ook goede wijn en andere dranken, bijvoorbeeld lekkere biologische vruchtensappen.Catering - lunchesWat voor lunch mogen wij u aanbieden? Lekkere belegde broodjes op een schaal, verse sappen en een zelfbereide soep voor als u weinig tijd heeft? Of misschien een lichte lunch met verschillende gangen van afwisselend warme en koude gerechtjes?

KamerKook doet u graag een lunchvoorstel!Catering - buffettenDe buffetten van KamerKook zien er aantrekkelijk uit. Bij elke opdracht kiezen we opnieuw een servies, de bloemen en het fruit.
Er zijn talloze mogelijkheden, zoals een themabuffet met seizoensproducten, een tapas- of mezzebuffet of een uitgebreid Oriëntaals of Italiaans buffet. Een buffet wordt geheel op uw wensen en smaak afgestemd.

Uiteraard kan de maaltijd worden afgesloten met een apart dessertbuffet.Catering - recepties en borrelsKamerKook houdt ook van kleine dingen: lekkere zelfbereide hapjes ter begeleiding van een receptie. Dranken kunnen verzorgd worden op basis van nacalculatie of op basis van uitkoop.Catering - feestenKamerKook verzorgt graag uw feestelijke bijeenkomst. Housewarming? Boekpresentatie? Verjaardag? Geboortefeestje? Of zo maar een feest?


Lekker eten en drinken horen daar natuurlijk bij. Maar ook als de laatste gasten weg zijn, is het feest nog niet afgelopen. Wij houden van opruimen!Catering - locatiesZoekt u een geschikte locatie voor de catering van uw evenement in Amsterdam? Veel cateraars claimen exclusief te werken op bepaalde locaties. In de praktijk blijkt niet zo veel van die exclusiviteit. KamerKook is niet gebonden aan één locatie. Wij willen u graag een suggestie doen aan de hand van uw zoekcriteria; bijvoorbeeld uitstraling, aantal gasten, ligging en parkeergelegenheid.


Graag staan wij u ter zijde bij de voorbereiding van uw feest of bijeenkomst. Wilt u meer weten over onze catering of een offerte ontvangen? Mail dan met info@kamerkook.nl of bel 06-284 194 10.