KamerKook catering en kookworkshop in Amsterdam
Catering en kok aan huis Amsterdam

Voor uw catering in Amsterdam en daarbuiten maakt KamerKook gebruik van een netwerk van freelance koks en - indien gewenst - bedienend personeel. Uitgebreide decoratie van de ruimte behoort naast de catering service ook tot de mogelijkheden. Persoonlijk, lekker en attente service! Ook voor uw kok aan huis.


Kookworkshop, kookcursus of kookstudio in Amsterdam?

Een kookworkshop is een eenmalige kookles met uw vrienden, bedrijf of afdeling in een kookstudio, kookschool of op uw locatie. Lekker en gezellig samen koken staat bij onze kookworkshops voorop. De koks van KamerKook houden van het koken van lekkere en mooie gerechten en ze houden er ook van om hun kennis en ervaring met u en uw gasten te delen. Kom eens samen koken met een groep in ťťn van de kookstudioīs in Amsterdam en u leert ook nog nieuwe ingrediŽnten en kooktechnieken kennen.

Daarnaast geeft KamerKook ook culinair advies over de bedrijfsvoering van cateringbedrijven en kookstudio's.

KamerKook houdt van producten uit de streek en volgt zoveel mogelijk het seizoen. IngrediŽnten van biologische herkomst hebben meestal de voorkeur.KamerKook is in 2005 opgericht door Pieter Hubregtse. Pieter was volgens zijn familie al vanaf zijn vroegste levensjaren in de keuken te vinden.
Sinds enkele jaren is hij professioneel met koken, kookworkshops en catering in Amsterdam bezig.

Voor u als opdrachtgever is het goed om te weten dat KamerKook een VAR (verklaring arbeidsrelatie) kan overleggen en beschikt over een verklaring Sociale HygiŽne.
KamerKook houdt van details. Elke opdracht is anders dan de vorige.