Privé kok aan huis in Amsterdam

Ook een privé kok aan huis voor uw diner?Uw diner : wij leven er naar toe. Wordt het een uitgeserveerd diner ter gelegenheid van een belangrijke gebeurtenis? Of wordt het een vrolijk feest met vrienden bij u thuis, waarbij er genoeg en lekker eten op mooie schalen op tafel staat? Of toch een walking dinner waarbij we een reeks kleinere gerechten aan u en uw gasten serveren?

Privékok - waarom een kok aan huis?


Met KamerKook kunt u speciale gelegenheden en feesten in uw vertrouwde omgeving vieren zonder de zorgen die gepaard gaan met het ontvangen van gasten. Wij koken de heerlijkste gerechten in uw keuken of op locatie zodat u ongestoord tijd kunt doorbrengen met uw genodigden en onbezorgd van de gelegenheid kan genieten. Zo combineert u het genot van lekker uit eten met het plezier van gasten ontvangen.

De voordelen van een privé kok aan huis of op locatie op een rij:

  • U ontvangt uw gasten bij u thuis of in een andere vertrouwde en persoonlijke omgeving.
  • U kunt voor, tijdens en na het eten uw tijd doorbrengen met uw gasten. Meer nog: u bent een beetje gast in eigen huis of bedrijf.
  • Exclusiviteit, in tegenstelling tot een restaurant heeft u geen last van andere tafels of sluitingstijden.
  • Wel of niet roken, keuze van muziek: u kunt het allemaal zelf bepalen.
  • Menukeuze: in tegenstelling tot veel restaurants en cateraars heeft KamerKook geen vaste menu´s. Wij maken graag een persoonlijk voorstel voor uw privé diner. Samen met u bepalen we het menu.
  • In overleg met u verzorgen we de huur van borden, glaswerk, bestek, tafellinnen en zonodig meubilair.
  • U kunt genieten van uw eigen wijnen - al kunt u voor de dranken natuurlijk ook een beroep op ons doen.
  • U hoeft geen inkopen te doen. Wij hebben toegang tot diverse leveranciers van kwalitatief goede en bijzondere ingrediënten.
  • Na het eten is uw keuken weer netjes opgeruimd.

Frontcooking

Wij hebben plezier in wat we voor u koken. En we zijn er ook een beetje trots op. Onze koks geven graag uitleg over de gerechten en de bereiding. Indien u daar prijs op stelt, bereiden wij uw diner, lunch of hapjes in het zicht van u en uw gasten. Frontcooking noemen we dat.
Graag staan wij u ter zijde bij de voorbereiding van privédiner. Wilt u kennismaken met onze privé kok aan huis of een vrijblijvende offerte? Mail dan met info@kamerkook.nl of bel 06-284 194 10.