kookworkshop IJburg Amsterdam Oost

Kom een kookworkshop doen in de leukste kookstudio tussen Amsterdam Oost en IJburg.

Wat koken we tijdens een kookworkshop?

We verzorgen veel verschillende thema’s om samen met een groep te koken. Italiaans, Frans, Thais, mezze, Fries, Ottolenghi-style, Spaans/tapas, Kerstmenu om een paar mogelijkheden te noemen, al of niet vegetarisch natuurlijk. Heb je een ander thema in gedachten? We kunnen ook een menu in overleg opstellen om samen te koken. De sfeervolle, professionele kookstudio is geschikt voor groepen tot maximaal 30 personen.

Hoe verloopt de kookworkshop?

We beginnen met een drankje en een hapje bij ontvangst. In de keuken liggen de ingrediënten en de recepten al klaar. Na een korte uitleg en enkele praktische aanwijzingen gaan de schorten om!

In ongeveer 2 uur tijd bereiden jullie onder professionele begeleiding in kleine groepjes samen een diner (of lunch). Dan gaat iedereen tegelijk aan tafel om te genieten van de resultaten. Tijdens diner of lunch schenken we wijnen en/of andere dranken die passen bij het thema van jullie kookworkshop. Na afloop serveren we koffie/thee met bijvoorbeeld zelfgebakken koekjes, friandises of bonbons. De recepten ontvang je per mail zodat jullie thuis opnieuw met het gekozen kookthema aan de slag kunnen. Totale duur is circa 4,5 uur.

Kookstudio tussen Amsterdam Oost en IJburg

Samen lekker koken in de kookstudio in een waterrijk gebied dus ook goed bereikbaar per boot. Optioneel kunnen we voor vervoer per salonboot zorgen. Goed bereikbaar, gemakkelijk betaald parkeren voor de deur (tot 19.00 uur).

Wat kost een kookworkshop?

We verzorgen kooklessen en kookworkshops voor verschillende groepsgroottes in de kookstudio, van 8 tot 30 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte, het aantal gangen, de locatie en het gekozen menu maken we een voorstel, inclusief de dranken. Prijzen vanaf € 80 per persoon. Samen koken met je collega’s, vrienden of familie.

Bel of mail voor de mogelijkheden!