kookworkshop de Pijp Amsterdam

Kom een kookworkshop doen in de leukste kookstudio in de Pijp in Amsterdam.

Wat koken we tijdens een kookworkshop?

We verzorgen veel verschillende thema’s om samen met een groep te koken. Italiaans, Frans, Thais, mezze, Fries, Ottolenghi-style, Spaans/tapas, Kerstmenu om een paar mogelijkheden te noemen, al of niet vegetarisch natuurlijk. Heb je een ander thema in gedachten? We kunnen ook een menu in overleg opstellen om samen te koken. De Albert Cuypmarkt met groente, fruit, kazen, vis, gevogelte, vlees, Aziatische en tropische producten is zes dagen paar week op minder dan een boogscheut voor ons aanwezig.

Hoe verloopt de kookworkshop?

We beginnen met een drankje en een hapje bij ontvangst. In de keuken liggen de ingrediënten en de recepten al klaar. Na een korte uitleg en enkele praktische aanwijzingen gaan de schorten om!

In ongeveer 2 uur tijd bereiden jullie onder professionele begeleiding in kleine groepjes samen een diner (of lunch). Dan gaat iedereen tegelijk aan tafel om te genieten van de resultaten. Tijdens diner of lunch schenken we wijnen en/of andere dranken die passen bij het thema van jullie kookworkshop. Na afloop serveren we koffie/thee met bijvoorbeeld zelfgebakken koekjes, friandises of bonbons. De recepten ontvang je per mail zodat jullie thuis opnieuw met het gekozen kookthema aan de slag kunnen. Totale duur is circa 4,5 uur.

Kookstudio de Pijp

Samen lekker koken in de kookboekwinkel van Mevrouw Hamersma tussen de kookboeken. Stel je voor: alles ademt culinair, wijn, koken, kookboeken. En dan samen koken met je collega’s, vrienden of familie.

Wat kost een kookworkshop?

We verzorgen kooklessen en kookworkshops voor verschillende groepsgroottes in de Pijp, van 8 tot 18 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte, het aantal gangen, de locatie en het gekozen menu maken we een voorstel, inclusief de dranken. Prijzen vanaf € 80 per persoon. Uiteráárd met de mogelijkheid om koekboeken te kopen en een wijnintroductie. Of we gaan na de menuontwikkeling samen inkoop doen op de markt.

Bel of mail voor de mogelijkheden!