kookworkshop Amsterdam

Kom een kookworkshop doen in de leukste kookstudio’s van Amsterdam. Met je familie, vrienden, team of hele bedrijf.

Wat koken we tijdens een kookworkshop?

We verzorgen veel verschillende thema’s om samen met een groep te koken. Italiaans, Frans, Thais, mezze, Fries, Ottolenghi-style, Spaans/tapas, Kerstmenu om een paar mogelijkheden te noemen, al of niet vegetarisch natuurlijk. Heb je een ander thema in gedachten? We kunnen ook een menu in overleg opstellen om samen te koken.

Hoe verloopt de kookworkshop?

We beginnen met een drankje en een hapje bij ontvangst. In de keuken liggen de ingrediënten en de recepten al klaar. Na een korte uitleg en enkele praktische aanwijzingen gaan de schorten om!

In ongeveer 2 uur tijd bereiden jullie onder professionele begeleiding in kleine groepjes samen een diner (of lunch). Dan gaat iedereen tegelijk aan tafel om te genieten van de resultaten. Tijdens diner of lunch schenken we wijnen en/of andere dranken die passen bij het thema van jullie kookworkshop. Na afloop serveren we koffie/thee met bijvoorbeeld zelfgebakken koekjes, friandises of bonbons. De recepten ontvang je per mail zodat jullie thuis opnieuw met het gekozen kookthema aan de slag kunnen. Totale duur is circa 4,5 uur.

Veel kookstudio’s waar we werken is ook de mogelijkheid om in een unieke sfeer vooraf te vergaderen.

Wat kost een kookworkshop?

We verzorgen kooklessen en kookworkshops voor verschillende groepsgroottes, van 8 tot 100 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte, het aantal gangen, de locatie en het gekozen menu maken we een voorstel, inclusief de dranken. Prijzen vanaf € 80 per persoon.

Waar in Amsterdam kunnen we een kookworkshop doen?

Wat dacht je van een kookworkshop in een kookstudio in de Pijp? Op loopafstand van de Albert Cuypmarkt, vlakbij de metro, de trams?

Of een kookworkshop op een gave, waterrijke plek in de kookstudio Amsterdam-Oost / IJburg?

Andere locaties: Amsterdam Houthavens, Amsterdam Zeeburg, Centrum/Jordaan, Amstelveen, Westzaan. Elke kookstudio heeft z’n eigen sfeer en bijzonderheden, bijvoorbeeld bereikbaar per boot, gemakkelijk parkeren, landelijk, goed bereikbaar per openbaar vervoer etc.

kookworkshop in Amsterdam

Bel of mail voor de mogelijkheden!